Nieuws

Westfriesgasthuis primeur in de zorg met verantwoorde vending van Food&Drinks2Smile

Verkoop van energiedrankjes aan kinderen. Ziekenhuizen die in hun horeca nog steeds ongezonde snacks aanbieden. Dit zijn problemen die steeds weer geconstateerd worden, maar waar en wanneer worden die omgezet in acties?


Het antwoord: op 30 januari bij het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis.

 


Beide ziekenhuizen gaan beginnen met de verantwoorde vendingmachines van Food&Drinks2Smile. De ziekenhuizen en hun partner Atlantis zijn vooraanstaand in hun zoektocht naar duurzaamheid en een verantwoord aanbod. Ze zoeken nadrukkelijk aansluiting bij partners met dezelfde visie en vonden die bij het trio dat samen het eerste verantwoorde vending concept op de markt brengt dat compleet suikervrij is.

1+1+1=succes

De felgroene vendingmachine is het resultaat van een samenwerking tussen drie partijen die elk op hun eigen gebied leading zijn.

 


Vendingland, de leverancier van de machine is de meest duurzame in zijn branche met niet alleen de nieuwste en zuinigste apparatuur maar vooral met een logistiek IT systeem dat onnodige kilometers overbodig maakt en zo de logistieke voetprint tot een minimum weet terug te brengen.
Vrumona is de leverancier van het drankaanbod en voorziet het concept van die drankjes uit hun assortiment die passen bij het predicaat verantwoord.
En tenslotte Food2Smile een bedrijf dat suikervrij, rode E-nummers vrij, vaak gluten-, lactose- en gelatinevrij snoep en snacks heeft ontwikkeld.

 

Social Enterprises

André Schutte van Atlantis en Miriam Bouwens van Food2Smile ontmoetten elkaar tijdens een ledenbijeenkomst van Social Enterprise en spreken dezelfde taal als het gaat over purse versus purpose. De wil om het beter te doen, te bewijzen dat voeding écht verantwoorder kan, ook of misschien wel juist, in de zorg. Is een onderwerp dat hen beide zeer na ligt en waar ze zich beide dagelijks hard voor maken.

 

Rutger van Cruijsen, teamleider Horeca & Services van het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis herkent zich in deze waarden. “Als ziekenhuis willen we op alle mogelijke manieren bijdragen aan een gezonde leefstijl. Het spreekt voor zich dat je dit dan ook terugziet in onze drank-en snackaanbod.” Alle partijen zijn dan ook trots dat dit vending concept juist in deze instellingen de primeur in de zorg mag beleven.    

 

Voor meer informatie:

info@vendingland.nl

Bezoek Vendingland en Gebroeders Koffie op de Facilitair beurs te Utrecht

Drie  dagen  lang, van  woensdag  24  tot en met  vrijdag  26 januari 2018, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

 

De laatste technische snufjes op het gebied van koffie en vendingmachines

Zoals je van ons gewend bent zijn wij altijd volop in ontwikkeling. Zo zijn wij continu op zoek naar de nieuwste technieken. De allerlekkerste producten serveren wij vanuit de meest gebruiksvriendelijke machines. Voor jou én voor de klant, zodat iedereen optimaal kan genieten van die overheerlijke kop koffie, frisdrank of power bar… Ja, ook ons assortiment heeft het afgelopen jaar de nodige ontwikkelingen doorgemaakt.

 

2018 staat in het teken van een maximale koffiebeleving!

Wij nodigen je daarom graag uit onze laatste innovaties op het gebied van koffie live te ervaren op de Vakbeurs Facilitair op 24, 25 en 26 januari 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht. Meld je nu meteen aan en bezoek onze stand; zo ben je aan het begin van het jaar direct al goed op de hoogte van de ontwikkelingen die centraal staan in 2018!

 

Bezoek het evenement en registreer u vast voor:

Aanmelden kan via -> deze link <-

Wij verzorgen de koffie en de persoonlijke ontvangst die je van ons gewend bent.

Tot dan!
Het team van Vendingland & Gebroeders Koffie

Nieuw in Vendingland! Scherp geprijsde vendingmachine

Vendingland---elettraOns team werkt continu aan verbeteringen en nieuwe innovaties. Binnenkort leveren we een nieuwe, scherp geprijsde vendingmachine die je goed zelf kunt bijvullen. Ideaal als instapmodel voor hostels en hotels. Maar ook voor kleinere werk- of leeromgevingen.

Natuurlijk met de vertrouwde kwaliteit van Vendingland. Bovendien is er binnenkort een nieuwe koffiemachine leverbaar in dezelfde lijn waar deze vendingmachine aan gekoppeld kan worden. Interesse? Bel of mail ons en vraag naar de scherpe (koop)prijs.

Monumentaal schoolgebouw nóg mooier dankzij Vendingland

Het vooruitstrevende ROC van Twente ontwikkelde een unieke onderwijslocatie in de voormalige ijzergieterij van Stork in Hengelo. De haast kathedrale hal en de industriële elementen geeft het onderwijscomplex karakter. In deze omgeving voelen de vendingmachines van Vendingland zich natuurlijk volkomen thuis. Het strakke Italiaanse design sluit perfect aan op De Gieterij.

Nieuwe lijn Dorado koffiemachines

De nieuwe koffiemachines van Dorado zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook erg gebruiksvriendelijk. Leverbaar met diverse soorten koffie van ons eigen merk Gebroeders Koffie of van het grootste internationale koffielabel illy.

Eigen Vendingland-iconen voor de touch screens van ZEN

De navigatie van de vendingmachines van de ZEN werkt al soepel door de touch screens, maar het gebruik van de machines wordt helemaal een pretje door de moderne iconen die wij speciaal voor deze machines hebben laten ontwikkelen. 

Succesvolle start samenwerking NHL

De studenten van de NHL zullen vanaf nu niets meer te kort komen met een volledig aanbod aan vendingmachines. Een tegoed op de collegekaart zorgt voor een makkelijk en snel gebruik. Het enige waar nog over nagedacht moet worden is wat te drinken.