Operating

Vendingland biedt u operating op maat; van een geautomatiseerd monitoring systeem tot een dagelijkse bezorgdienst op basis van online bestellingen. Uw facilitair- of cateringmedewerkers kunnen zelf de automaten gemakkelijk bijvullen met behulp van onze webshop. Maar wij willen het ook met alle plezier voor u doen. Wat u het makkelijkste vindt, daar gaat het ons om!

Full Operating

Bij ons full operating concept dragen wij zorg voor de dagelijkse verzorging van uw machines en wordt het voorraadbeheer geheel automatisch geregeld. Onze full operating service houdt uw voorraad zelfstandig op pijl en de management rapportages geven een helder inzicht in het verbruik per automaat. Zelfs de reiniging wordt door ons verzorgd.

Operating met eigen voorraadbeheer

Mocht u het vullen van de automaat in eigen hand willen houden, dan helpen wij u graag met het onderhoud. Indien u de producten bij ons afneemt, is het technisch onderhoud inclusief onderdelen helemaal gratis en ontvangt u ook heldere management rapportages. De producten kunnen eenvoudig besteld worden in onze webwinkel en worden op gewenst tijdstip bij u ‘in de keuken’ afgeleverd.