Duurzaam

Een goede zorg voor de wereld zien wij als een serieuze zaak. We gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is in alle facetten van de bedrijfsvoering doorgevoerd. Onze machines zijn duurzaam ontworpen en gebouwd. Dankzij een tijdloos design en kwalitatieve materialen gaan ze jaren mee. Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we zo min mogelijk food producten verspillen. Het goed assortiment samenstellen, waarin zo min mogelijk wordt verspild, is hogere wiskunde. We hebben er jarenlange ervaring in opgebouwd.

Samen met onze klanten zoeken we continu naar nieuwe wegen om hun gebruikers te verleiden tot het consumeren van eerlijke producten en gezond eten. Zo is bijna al onze koffie duurzaam met het Rainforest Alliance keurmerk. Ook hechten we waarde aan een bewuste bedrijfsvoering van onze leveranciers. Maar wij gaan verder, wij zien het als onze taak een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door gezonde producten aan te bieden en de consumenten blij te maken met lekkers dat ook nog eens gezond is!

Een andere focus op bewust zijn zit in de duurzame relaties met onze klanten. Als familiebedrijf focussen we op de lange termijn. Wij zijn een solide partner met een gezonde bedrijfsvoering. We willen niet åltijd de goedkoopste zijn. Maar wel altijd de beste!