Gebroeders Koffie

Onze passie voor koffie is zó groot dat we zelf onze eigen koffie branden. We selecteren de beste bonen en branden deze in onze branderij. Deze koffie is een hit geworden. U kent ons merk misschien wel: Gebroeders Koffie. Met Gebroeders Koffie schenken we iedere dag de lekkerste koffie aan tienduizenden mensen in heel Nederland. Gebroeders Koffie is net als Vendingland een onderdeel van ons familiebedrijf. Let er maar eens op, je komt het overal tegen! www.gebroederskoffie.nl

Koffiebonen

We selecteren alleen de beste bonen voor onze melanges en branden deze onder optimale condities in onze eigen branderij. De bonen worden eerst uitvoerig getest voordat we ze branden. We hebben een drietal standaard lijnen onder het label Gebroeders Koffie, maar we mêleren en branden graag uw geheel eigen lijn. Uw kan precies de melange samenstellen zoals u hem het lekkerst vindt. Samen proeven we verschillende soorten bonen en proberen we verschillende soorten koffiebrandingen uit, van licht tot zeer donker en alles wat daar tussen zit.

Kofeezy

Kofeezy, ons nieuwste familie-lid. De snelste manier van koffie zetten zonder gedoe. Lekkere koffie voor de hele afdeling; zelfs als íedereen stipt om 8.30 uur de dag wil beginnen met een goede kop. De nieuwe manier van koffie voor de zakelijke markt.
Onze Kofeezy-machines zetten niet alleen de snelste kop koffie, maar maken tevens de meest lekkere koffievarianten als cappuccino en wiener melange binnen enkele seconden. De machines zijn zeer gebruiksvriendelijk, zowel een kopje koffie zetten als het onderhoud van de machines zijn een fluitje van een cent.

Fresh brew

De diverse melanges van onze fresh brew koffie zorgen er voor dat u met uw fresh brew systeem een heerlijke koffie kan zetten. Eerlijk is eerlijk, het is geen espresso van vers gemalen koffiebonen, maar onze melanges zijn optimaal samengesteld zodat de fresh brew of filterkoffie een perfecte oplossing is voor grootverbruik aan koffie tegen een mooie prijs. Per kopje koffie wordt de juiste hoeveelheid fresh brew in contact gebracht met de hoeveelheid water voor een mooi kopje!

Instant

Prima koffie met het grootste gemak gezet. Een oploskoffie van pure korreltjes koffie welke gemaakt zijn uit geconcentreerde koffie. De koffie is gemakkelijk te zetten simpelweg door water op de oploskoffie te gieten. De gedroogde korrels kunnen prima lange tijd bewaard worden zonder dat dit afbreuk doet aan smaak.