Van alle markten thuis

Als totaalleverancier van vendingsystemen hebben wij ervaring in alle denkbare branches. Onze klanten lopen uiteen van ziekenhuizen tot scholengemeenschappen, van zakelijke dienstverleners tot grote retailers. De wachttijd in de wachtkamer wordt gemakkelijk veraangenaamd met een heerlijke kop koffie. De middagdip van studenten is zo verholpen met een gezonde mueslireep.

Zorg

In de Zorg is het van groot belang dat de consument op haar gemak is. 24 uur per dag. Hoe onze vendingmachines daar aan bij kunnen dragen? Met onze automaten is het een vanzelfsprekendheid dat de beste producten zonder gedoe voor handen zijn. Ook midden in de nacht. Zodat niemand er over na hoeft te denken. Wij ontzorgen graag!


Zakelijke markt

Een vendingmachine is al sneller interessant dan u denkt. Onze design machines zijn niet alleen een aanwinst voor uw inrichting, maar vormen tevens een toegevoegde waarde voor de gebruikers. Altijd en overal de lekkerste koffie en snelle energie. Voor u zijn ze in te zetten als slimme margepakker. Waar passen ze in uw bedrijfspand? Van fabriekshal tot vergaderruimte, wij leveren een customised oplossing voor iedere situatie.


Overheid

Onze automaten zijn gastvrij voor uw bezoekers en medewerkers. De lekkerste koffie en etenswaren worden met het grootste gemak geserveerd conform uw wensen; bezoekers kunnen door middel van slimme betaalsystemen afrekenen en of wij houden de persoonlijke voorkeur van uw medewerkers bij aan de hand van een personeelspas. Ook als u na vijven nog even door moet, dan staan onze automaten voor u klaar.


Onderwijs

Wij proberen trendsetter te zijn in het aanbod van gezonde voeding. Alhoewel de wetgeving nog niet zo ver is, nemen wij nu al onze verantwoordelijkheid. Vedingland ontwikkelt een 'gezonde machine' om in het onderwijs zo veel mogelijk gezonde producten aan te bieden. Natuurlijk, de scholier maakt zelf zijn of haar keuze, maar deze keuze valt zeker sturen. Onze ambitie is te verleiden tot gezond eetgedrag. In combinatie met uw huidige cateraar of geheel zelfstandig verzorgen wij een breed aanbod. In de korte pauzes voorzien wij de grote groepen studenten en docenten met gemak van drinks en food zodat er meer tijd over blijft om te leren, te studeren en te converseren.


Catering

Onze systemen zijn een dag en nacht aanvulling op bestaande cateringactiviteiten. Cateraars kunnen de automaten zelf vullen tijdens de rustige uurtjes maar u kan het geheel ook aan ons uitbesteden, bijvoorbeeld als de automaten op een plek staan waar de cateraar geen uitgiftepunt heeft. De systemen bieden een vervanging van, of aanvulling op uw huidige assortiment, ook voor gezonde producten.


Leisure

Handige oplossingen voor in de sportkantine of voor onderweg. Op ieder moment van de dag biedt u uw bezoekers datgene waar ze behoefte aan hebben. Een drankje, reep, drop. Noem maar op. Onze vendingmachines werken met simpele betaalsystemen. Dus waar gaat u één van onze design machines plaatsen? Onderweg op een tankstation, in de kantine tijdens de voetbaltraining of bij de ingang van het wellnesscentrum: een zorgeloze vrijetijdsbesteding!


Retail

Een compleet retailaanbod opgenomen in een self-servicepoint. Door de automaten van Vendingland slim te combineren, is het mogelijk een geheel eigen retail self-service point te creëren. Ideaal voor de uren dat u uw winkelcentrum niet geheel kan open stellen of op uw vakantiepark waar uw zonder hoge personeelskosten wel in behoefte kan voorzien.